Πώς να δημιουργήσεις ελκυστικό προφίλ στο Douleutaras.gr!

video
Παρακολούθησε το βίντεο που ακολουθεί και δες ποια είναι η αξία ενός ελκυστικού προφίλ στο Douleutaras.gr και πως μπορείς να το δημιουργήσεις, μέσα από απλά βήματα!

Τι είναι το Douleutaras gr!

video
Είσαι εγγεγραμμένος επαγγελματίας του Douleutaras.gr ή ενδιαφέρεσαι να γίνεις; Μάθε περισσότερα για το Douleutaras.gr! Την πιο επιτυχημένη υπηρεσία εύρεσης επαγγελματιών στην Ελλάδα!

Εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens στο M.E.C Παιανίας

Ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα για τη δόμηση, την ανακαίνιση, τη μόνωση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την εξοικονόμηση ενέργειας, την πισίνα και τα spa για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και κατοικίες φιλοξενείται στο MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018. Τουλάχιστον 15.000 επαγγελματίες επισκέπτες αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκθέσεις, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία...

Συνέντευξη με top επαγγελματία υδραυλικό του Douleutaras.gr

video
Παρακολούθησε το βίντεο και δες την πορεία του Γιάννη στο Douleutaras.gr, το κλειδί της επιτυχίας του για την κρίση και τις συμβουλές του!  

4 παραδοσιακοί τρόποι για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό!

Ζούμε σε ένα κόσμο που κατακλύζεται από την τεχνολογία, ο οποίος χαρακτηρίζεται από συνεχόμενη ζήτηση και η άμεση παροχή υπηρεσιών. Σε αυτόν τον κόσμο μπορείς εύκολα να έρχεσαι σε επαφή με νέους πελάτες, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς πόσο εύκολο είναι και να τους χάσεις! Για αυτό όμως είμαστε εδώ, ώστε όχι μόνο να σου παρουσιάζουμε τους νέους τρόπους...

Η εμπειρία της υπηρεσίας μας, μέσα από τα μάτια του πελάτη!

video
Αναρωτήθηκες ποτέ, τί βλέπει ένας πελάτης κάθε φορά, που καταχωρεί μία εργασία; Ποια διαδικασία ακολουθεί και με ποια κριτήρια επιλέγει τον επαγγελματία που θα τον εξυπηρετήσει; Αν ναι, στο παρακάτω βίντεο μπορείς να παρακολουθήσεις τα βήματα που ακολουθεί ο πελάτης για καταχώρηση εργασίας, τις ενημερώσεις που λαμβάνει από το Douleutaras.gr, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αναρτά αξιολόγηση και...

Φωτογραφίες! Γιατί είναι απαραίτητες για ένα επιτυχημένο προφίλ;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας πελάτης όταν εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί σου; Μα φυσικά το προφίλ σου! Το προφίλ σου είναι η βιτρίνα της δουλειάς σου και όπως κάθε βιτρίνα, είναι σημαντικό να είναι όσο γίνεται πιο αντιπροσωπευτική της υψηλής ποιότητας που προσφέρεις. Είναι σημαντικό να εκφράζει το είδος της εργασίας σου, να αναδεικνύει την...

Πώς απαντάς στις αξιολογήσεις που δέχεσαι απο πελάτες;

video
Οι αξιολογήσεις είναι ίσως το σημαντικότερο πεδίο, που εξετάζει ένας πελάτης όταν κοιτάζει το προφίλ σου! Οι αξιολογήσεις, που έχεις λάβει, αποτυπώνουν την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρεις, αλλά δείχνουν και πώς διαχειρίζεσαι πελάτες, που ενδεχομένως έχουν δυσαρεστηθεί από την εργασία σου. Δες το παρακάτω βίντεο, μάθε πώς να απαντάς σε θετικές, αλλά και αρνητικές αξιολογήσεις και βγες κερδισμένος!

Δες ποιες είναι οι κατάλληλες εργασίες για εσένα και πώς θα διαχειριστείς τον πελάτη στο Douleutaras.gr!

video
Μάθε πώς θα επιλέξεις τις κατάλληλες εργασίες για εσένα στο Douleutaras.gr, αλλά και πώς να προσεγγίσεις τον πελάτη με το που λάβεις τα στοιχεία του, ώστε να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις, στην πρώτη σας επικοινωνία!

Πώς να αποκτήσεις αξιολογήσεις από πελάτες που έχεις εξυπηρετήσει εκτός του Douleutaras.gr!

video
Σε αυτό το βίντεο σου παρουσιάζουμε πώς μπορείς να ζητήσεις αξιολογήσεις από πελάτες σου, με το που εγγραφείς στο Douleutaras.gr!