Πώς θα κερδίσεις το «παιχνίδι» του book – now ;

Μάθε πως θα γίνεις ένας από τους επαγγελματίες υδραυλικούς , ηλεκτρολόγους και τεχνικούς οικιακών συσκευών, που «κλείνουν» τις περισσότερες εργασίες στο Douleutaras.gr!

Το book – now (ή αλλιώς απευθείας ανάθεση) είναι ένας εξαιρετικά ανταγωνιστικός κλάδος. Καθημερινά αναρτώνται στην πλατφόρμα μας πάνω από 200 ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες.

Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και δες πώς θα καταφέρεις να γίνεις ο κορυφαίος επαγγελματίας της κατηγορίας σου στο Douleutaras.gr, διευρύνοντας το πελατολόγιο σου και «κλείνοντας» σημαντικό αριθμό εργασιών σε καθημερινή βάση μέσω της πλατφόρμας μας.

 

1. Να είσαι γρήγορος !

To 80 % των κορυφαίων επαγγελματιών του book now «χτυπάνε» την εργασία με το που αναρτηθεί. Μην περιμένεις να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σου για την εργασία, γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος άλλος επαγγελματίας να την έχει ήδη κλείσει. Ενημερώσου για τις καινούργιες εργασίες άμεσα από την εφαρμογή στο κινητό σου (Mobile application) ή από το email  σου και ξεκλείδωσε τα στοιχεία του πελάτη, που σε ενδιαφέρουν. Πάτησε εδώ για να μάθεις πώς να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις την ανανεωμένη mobile εφαρμογή του Douleutaras.gr

Να θυμάσαι ότι όλες οι εργασίες που αναρτώνται σε αυτήν την κατηγορία, είναι φιλτραρισμένες και ο πελάτης έχει την πρόθεση να υλοποιήσει άμεσα την εργασία μαζί σου!

Εξίσου σημαντικό είναι να επικοινωνήσεις με τον πελάτη εντός μισής ώρας, από την στιγμή που απέκτησες τα στοιχεία του! Ο πελάτης περιμένει κλήση σου, για να ορίσετε άμεσα ραντεβού και σε περίπτωση που δεν τον καλέσεις άμεσα μπορεί να απευθυνθεί κάπου αλλού.

2. Διάβασε πολύ προσεκτικά τι ζητάει ο πελάτης!

Να θυμάσαι πάντα ότι οι εργασίες που σου προτείνουμε σε αυτές τις επαγγελματικές κατηγορίες είναι «απευθείας ανάθεση» οπότε είναι απαραίτητο να μπορείς να εξυπηρετήσεις το αίτημα του πελάτη την ώρα και ημέρα που επιθυμεί, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του! Στο πεδίο «Προτεινόμενες Εργασίες» (στο application ή στο προφίλ σου στο Douleutaras,gr) μπορείς να δεις αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης, ποια είναι η μάρκα της συσκευής του (αν πρόκειται για επισκευή οικιακής συσκευής), αλλά και πότε επιθυμεί να κλείσει ραντεβού μαζί σου. Αν μπορείς και θέλεις να το αναλάβεις, απέκτησε άμεσα τα στοιχεία του, ώστε να τον εξυπηρετήσεις!

3.Διαχειρίσου σωστά το budget σου (τις μονάδες σου)!

Το μοντέλο του Douleutaras.gr είναι εξαιρετικά καινοτομικό, χωρίς συνδρομές, προμήθειες και δεσμεύσεις. Εσύ αποφασίζεις πότε και για ποιες εργασίες θα καταθέσεις προσφορά και πληρώνεις μόνο για τα στοιχεία των πελατών που μπορείς και θέλεις να εξυπηρετήσεις.

Μην ξεχνάς όμως να ανανεώνεις τις μονάδες στον λογαριασμό σου. Ιδανικά θα μπορούσες να ανανεώνεις όταν φτάνεις τις 50 μονάδες, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να ξεκλειδώνεις τις εργασίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν!

Μην ξεχνάς ότι μόνο ένας μπορεί να ξεκλειδώσει τα στοιχεία του πελάτη της εκάστοτε εργασίας, οπότε αν δεν έχεις μονάδες την δεδομένη στιγμή, κάποιος άλλος επαγγελματίας θα σε προλάβει.

Αυτό που σου προτείνουμε είναι να αγοράζεις τα μεγαλύτερα πακέτα μονάδων, ώστε να επωφεληθείς της εκπτώσεως που σου προσφέρουν, αλλά και να να έχεις πάντα μονάδες, ώστε να γίνεις ο κυρίαρχος του book-now παιχνιδιού!

Τέλος μην ξεχνάς ότι σου προσφέρεται και η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης μονάδων, ώστε να μην ξεμένεις πότε από μονάδες. Μπορείς να την ενεργοποιήσεις είτε μέσω του πίνακα ελέγχου σου στο πεδίο Ρυθμίσεις που βρίσκεται κάτω από το ονοματεπώνυμό σου, πάνω δεξιά είτε μέσω της εφαρμογής στο κινητό σου και να την απενεργοποιήσεις,  όποτε εσύ επιθυμείς!

4. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα του Auto Deals (Αυτόματη ανάθεση)!

Ορίζοντας τις προτιμήσεις σου όσον αφορά τις δουλειές που θέλεις να εξυπηρετείς, δεν χρειάζεται πια να χάνεις χρόνο. Με την νέα υπηρεσία Auto Deals μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα με ακόμα πιο στοχευμένη πελατεία. Έχοντας ορίσει πόσες και ποιες δουλειές σε ενδιαφέρει να εξυπηρετείς, λαμβάνεις αυτόματα τα στοιχεία του πελάτη αμέσως μετά το ποστάρισμα της εργασίας του, με αυτόματη χρέωση στο λογαριασμό σου.

Με αυτό τον τρόπο δεν χάνεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τις εργασίες που σε ενδιαφέρουν, επειδή είσαι απασχολημένος και δεν μπόρεσες να τσεκάρεις το κινητό σου. Επίσης, ο πελάτης βλέπει τα στοιχεία σου αυτόματα, με το που αναρτήσει την εργασία του και σε αρκετές περιπτώσεις σε καλεί πρώτος. Μπορείς να παραμείνεις πάντα ευέλικτος απενεργοποιώντας την υπηρεσία όποτε δεν είσαι διαθέσιμος  ή  αλλάζοντας τις ρυθμίσεις όποτε θελήσεις εσύ.

 

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Αν θες, δες εδώ και άλλες συμβουλές από top επαγγελματία του Douleutaras.gr που δραστηριοποιείται στον κλάδο σου! Καλές δουλειές!