Ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα για τη δόμηση, την ανακαίνιση, τη μόνωση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την εξοικονόμηση ενέργειας, την πισίνα και τα spa για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και κατοικίες φιλοξενείται στο MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Τουλάχιστον 15.000 επαγγελματίες επισκέπτες αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκθέσεις, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις στους κλάδους δόμησης, ανακαίνισης, θέρμανσης, μονωτικών υλικών και κουφωμάτων, κλιματισμού, διαχείρισης νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνας και σπα για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες, σε μία πλήρη και άρτια εκθεσιακή διοργάνωση. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 220 άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες.

Οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens, συνδιοργανώνονται από τον εθνικό Φορέα διοργάνωσης εκθέσεων ΔΕΘ-HELEXPO και την εταιρεία Be Best και έχουν τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος.

Στα πλαίσια του σημαντικού εκθεσιακού γεγονότος, θα αναδειχθούν οι τάσεις αναφορικά με την ανακαίνιση και τη δόμηση, τις “πράσινες” κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, καθώς επίσης οι οικονομικά προσιτές εφαρμογές, η χρηστή διαχείριση της ενέργειας και των υδάτινων πόρων, οι δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης ποικίλων δομών κ.ά.Κύριος στόχος για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 αποτελεί ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση του προγράμματος των προσκεκλημένων εμπορικών αγοραστών προς όφελος των συμμετεχόντων, συμβάλλοντας έτσι στο επιχειρείν των κλάδων.

Στo διεθνή χαρακτήρα των εκθέσεων ιδιαίτερο ρόλο έχει το γεγονός ότι η Aquatherm αποτελεί παγκοσμίου φήμης εκθεσιακό brand της Reed Exhibitions με αποκλειστική παρουσία για τα Βαλκάνια και την Τουρκία, ενώ η Infacoma αποτελεί έκθεση- θεσμό για τον κλάδο εντός και εκτός Ελλάδος εδώ και 34 χρόνια.

 

Σύσσωμος ο κλάδος του αλουμινίου και των υαλοπινάκων στις Infacoma & Aquatherm Athens 2018!

Το διεθνές εκθεσιακό δίδυμο Infacoma & Aquatherm Athens 2018, το οποίο συστήθηκε πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό πέρυσι με ιδιαίτερη επιτυχία, επιστρέφει φέτος μεγαλύτερο και με εντυπωσιακά αυξημένες συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενοι στους κλάδους παραγωγής προϊόντων αλουμινίου και κουφωμάτων καθώς και υαλοπινάκων, πρόκειται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες-εκπρόσωποί τους, δεδομένου ότι το σημαντικό εκθεσιακό γεγονός αποτελεί εγγύηση για την «εκτίναξή» τους στο εγχώριο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Οι πιο προηγμένες κατασκευαστικές και σχεδιαστικές λύσεις για τον κλάδο φιλοξενίας!

Ξεχωριστή βαρύτητα έχει δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού και της κατασκευής εγκαταστάσεων πισίνας, σπα και σάουνας, προβάλλοντας τα ως σημεία διαφοροποίησης των ξενοδοχείων και πάσης φύσεως τουριστικών καταλυμάτων μέσω της επένδυσης και ανάδειξής τους ως πρόσθετες υπηρεσίες αξίας.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2018 βρίσκονται δίπλα και στην τουριστική αγορά, προσκαλώντας τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, μεσαίων ξενοδοχείων και τουριστικών διαμερισμάτων καθώς και μικρών καταλυμάτων από όλη τη χώρα, να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις τελευταίες και καινοτόμες κατασκευαστικές και σχεδιαστικές τάσεις, τις πλέον εξελιγμένες σχετικές τεχνολογικές εφαρμογές και τους πιο αποτελεσματικούς και προσιτούς οικονομικά τρόπους ενεργειακής θωράκισης των μονάδων του. 

Εκθέματα 

Tα εκθέματα τα οποία θα παρουσιαστούν στις Infacoma & Aquatherm Athens 2018, καλύπτουν ένα εντυπωσιακό εύρος τομέων και αντικειμένων: Δόμηση & Ανακαίνιση, Μόνωση & Προστασία, Θέρμανση, Ψύξη, Κλιματισμός, Βιοκλιματικός Σχεδιασμός, Κατασκευή & Συντήρηση Πισίνας, Σπα κ.α

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο των εκθέσεων Infacoma & Aquatherm Athens 2018 θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικά σεμινάρια και ημερίδες με τη συμμετοχή και καθοδήγηση κατηρτισμένων Φορέων, επαγγελματιών και επιστημόνων, τα οποία αποσκοπούν στο να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για εξειδικευμένα θέματα και εφαρμογές στους κλάδους της δόμησης, των κατασκευών, της ύδρευσης, της θέρμανσης, του κλιματισμού και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Πρόσβαση

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (αριθμ. 301) όσο και μέσω της Αττικής οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα).
Σημειώνεται ότι διατίθεται δωρεάν μεταφορά από και προς το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο, με λεωφορεία της διοργάνωσης. Το MEC διαθέτει 30.000 τ.μ. δωρεάν χώρο στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

Ώρες Λειτουργίας

Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης είναι εντελώς δωρεάν, για επαγγελματίες κατόπιν καταγραφής, με απαραίτητη την προσκόμιση επαγγελματικής κάρτας στην είσοδο της έκθεσης!